Wednesday, January 21, 2009

주 에 가 요

zoo1


Went to Zoo Negara with our cute 선 셍 님 last Sunday. And guess what? She's following me to Penang this weekend! YEAY!


:D




p/s: Syiqin and Diana too!! Double YEAY! ;)

4 comments:

  1. waah...musti sonok..
    hav fun ye adik2 sekalian..

    p/s: alamak,orang korea pun dah sampai umah azie..kami orang malaysia ni pun xsampai lagik..hekhek
    iAllah..one day..time azie nikah..lalalala

    ReplyDelete
  2. alamak.
    xpegi lagi laa zoo negara. isk.

    penang? bleyh ikut nih!
    hahahaha!
    kiddin'

    i'm going home too!
    nak pegi fishinnnggg! hohoho!

    ReplyDelete
  3. salam,
    pasal tulisan korea tu awak salah ejala,huhu
    nevermind mana dapat eh tulisan tu...ngah blaja eh?
    so interupt...terbaca blog azrin td,tetiba nmpk nama awak.saya ingatkan kawan saya td,sori~

    ReplyDelete
  4. k.dib: tulaa, klau k.dib tak balik bleh join skali. nak tgu nikah? ehem, insyallah..insyallah. hehe k.dib ni.

    moja: tak sampai lg ey? the last time i went pun when i was 4years old kut hehe so mmg dah tak ingat pape dah.

    boleh2, mari jadikan cuti sem cuti melawat rumah azie! :p

    fishing? woo, tak penah fishing! hehe

    debatersaina03: wsalam. saleh eja? ntahla, mebe kut. mmg sangat baru blaja. tak pandai lansung. trimakasih ye. tulisan tu lecturer korea saya bagi. oh ye, maaf juga saya bukan kawan saudari.

    ReplyDelete