Friday, March 13, 2009

Kyobta (Cute in Korean)

1) Copy badge "2009 Cute's Blogger Award" at my blog .

2) Link/Ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

3) Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).

4) Anda perlu memilih 5 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

5) Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah ditag.



1.




2. Saya telah menerima anugerah ni dari saudara Afiq yang lebih dikenali sebagai Sheikh dan juga saudari Nashrah. Sheikh dulu la kan? Sebenarnya kan, sebelum ni saya taklah baik pun ngan Sheikh. Saya just tau dia orang Penang sebab saya pernah nampak dia kat Queensbay Mall. Tapi waktu tu sebab saya just kenal-kenal dia macam tu je, saya pun takla tegur dia. Tapi sem ni dah baik sebab dah banyak kelas sekali kut. Oh, and maybe jugak sebab Firdaous pun baik dengan dia. Kesimpulannya, I think Sheikh is a very cool guy. Nashrah pula, saya rasa dia sangatla comel dan sweet. Yang paling saya kagum dengan dia adalah kebolehannya menulis dengan hatinya(write with her heart). Tak sah rasanya kalau saya online kalau tak baca blog dia.

3. 10 fakta /hobi? Okkk.

1. I am always Azie in the middle.
2. Saya suka jahit baju saya seniri.
3. Saya sebenarnya bukan orang Penang tau. I just live there.
4. I've been receiving alot of comments saying I look older than I really am. Bummer :(
5. Saya sukaaaa sangat classic English like used in Pride & Prejudice, Remains of The Day, etc.
6. It surprises me that I haven't managed to finish reading all the novels for Literature.
7. I sometimes pretend that I have an English accent.
8. Saya sekarang tengah perak dengan macam-macam yang ada kat Bloggers ni hehe.
9. I suck in my third language (Korean).
10. Saya tertanya-tanya, dapat award ni bermaksud saya comel ke? Hahahaha.

4. Anda bakal jadi comel:

1. Romzi
2. Wanie
3. Iliana
4. Safwan
5. Sesiapa yang tak buat lagi dan nak jadi comel.

2 comments: