Monday, August 24, 2009




Saja nak try font ni.


Nama saya Azie. Saya 21 tahun. Saya nak balik rumah. Saya rindu. Rindu semua. Rinduuuu. Dan saya nak beli apa sahaja makanan yang saya nak kat bazar tanpa perlu fikir, "Eh mahainya. Sejak bila pulakla kuih jadi 5, Rm2? bukan RM2 dapat 6 ka??"


Okey, bye selamat malam, assalammualaikum.






p/s: how are you? :'( eh tak, jangan jawap.




12 comments:

  1. rindu, serindu rindunyaaaaa.... nyanyi jap.. hehehe..

    okey, selamat malam jugak.. w'salam.. (^^,)

    ReplyDelete
  2. eh?najib tak cakp pape pon psl kenaikan harge brg runcit..tetibe lak nak naek cam org sawan..

    ade bdk kate murtabak rm6?btl ke?

    ReplyDelete
  3. cik azie, just go back this weekend :)
    btw, mmg harge maknan kat shah alam nie cekik darah pon...sbb tue saye x suke p bazar :)

    ReplyDelete
  4. comel plak posting nie...sangat kiut:)

    ReplyDelete
  5. Najmie: hehehe tulaa rasa cam nak nyanyi lagu tu ja :p

    Pana: kan kan kan? hishh shah alam niii. ngan student pun nak mahal mahal. murtabak RM6?? masyaAllah, tatau la pulak. popia basah 1, singgit tau la hehe.

    Wani: yee memang! dah beli tiket wiken ritu hehehe. kan? tulaa, mesti wani salu masak kan? ish nak kena suh diana ngan cqin masak gaklah :p

    Cheryna: Hi there! :) comel? hehehe tak disengajakan. But tq! :)

    ReplyDelete
  6. patutnya rm2 dpt 8 kuih
    ikut sai la

    ReplyDelete
  7. buka posa kt masjid lg best.. makan terbaek... sedap, saving... xpyh spend dwet..

    just imagine if we use rm5 a day for berbuka

    so.. rm5 x 30 days = rm150!!

    now see? we cud save atleast rm150... dah bleh shopping raya utk benda lain...

    tp xkan rm5 ja kan beli kt bazar mcm mustahil untuk insan bernama azieyati jaaa.. ahahaha

    ReplyDelete
  8. hahaha....
    this is so sweet azie......
    btol! saya pun beli je makanan without having to consider about the price! malas dah nak fikir...
    buat mati sel otak je....

    p/s: in relation to ur question in my blog, yes I do have one. hehe. tapi baru je tukar address. http://www.azizarsyad.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Azie, I've just linked your blog to mine =)

    ReplyDelete
  10. Azman: Kan? Hmmm.

    Firdaous: Hmmm, if I have a car, I guess Id be queuing dekat masjid gak.

    RM5 mustahil? Ehhh jangan tatauu, Ive managed to save a lot tau sekarang ni. Yup!

    Aziz: Orr, theres always an option to cook. hehe.

    p/s: Ive visited your blog! :)

    ReplyDelete
  11. eh...dah balik kan aritu? waaa...best kan? sy sgt suka balik umah...

    hehehe...i am fine.tenkiu. *menjawab soalan yg awk ckp xyah jawab tu* lalalala~!!! sy juga suka buat benda yg dilarang...hehehehe

    ReplyDelete
  12. Midin: yupp, kita balik pada hari yg sama ritu. sangat sangat bes kan kat rumah. and guess what, this weekend cek balik lagi! :D

    hehe orang tak malu memang camtu. :p

    ReplyDelete